Image by Tierra Mallorca

Kedves Látogató!

Fodor_Erzsébet.jpg

Üdvözlöm az  ÉpítőPontNeked honlapján! Fodor Erzsébet vagyok, az üzlet vezetője.

 

Amire büszke vagyok az az ügyfeleink visszajelzései. 22 éves szakmai múlttal a hátam mögött is meg tudok hatódni ügyfeleim reakcióján.Idézném a számomra legkedvesebbet:

„Ha hozzátok betérek, mindig úgy érzem, hogy a legjobb helyen vagyok,  megérkeztem.”
 

/Szlávik Péter családi ház tulajdonos/

 

Célunk, egy olyan komplex szolgáltató bázis létrehozása, ami az alaptól a tetőig végig kíséri, segíti a hozzánk látogatókat, az építkezni, felújítani vágyókat.  Mindezt kedvező, egyedi árakkal tudjuk támogatni. Érdemes hozzánk gyakran ellátogatni, mert folyamatosan bővítjük termékkínálatunkat, és találkozhat új akciókkal is.

Nem csupán eladunk, nem csupán egy kereskedés vagyunk, hanem szakmai háttér, aki segít eligazodni az építőanyagok piacán. Olyan iroda, ahol beszélgetünk azért, hogy megismerjük ügyfeleink igényeit és lehetőségeit, így minden esetben egyéni megoldást tudunk számára biztosítani.   Ez a folyamat az építőanyagok kiválasztásától a szakember ajánlásig tart, de igény esetén akár az ingatlan vásárlásában, felújításának finanszírozásban is jelen tudunk lenni. Segíteni tudunk azoknak is, akik még a tervezés fázisában vannak és tájékozódni kívánnak a termékekről és lehetőségekről. Időt és pénzt spórolnak, ha bennünket választanak.

Kínálatunkban szinte mindent megtalálnak, ami nincs, azt beszerezzük.

 

Az ÉpítőPontNeked hátterét a Tetőcentrum Fehérvár Kft biztosítja, a Tetőcentrum Magyarország cégcsoport tagja, mely a hazai építőanyag kereskedés piacon ismert név, megbízható régi partner.

Nekünk Ön a fontos!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Fodor Erzsébet