ZÖLD PONT

Fontos Önnek az ENERGIAHATÉKONYSÁG?

KÖRNYEZETBARÁT termékeket keres?

Netán PASSZÍVHÁZAT épít?

Image by Pierre Châtel-Innocenti

Keresse környezettudatos termékeink mellett a ZÖLD PONTOT. 

BMI_VILLAS_RGB_NEW_220.png

Annak érdekében, hogy minél több zöldtető épülhessen, a BMI Villas nagy hangsúlyt fektet arra,

hogy a zöldtetőhöz szükséges szigetelőlemezek széles választékát biztosítsa,

és segítse a tervezőket, kivitelezőket a megfelelő rétegrendek kialakításában.

zöldtető.png

Azt talán mindenki tudja, hogy a zöldtetők nagyban hozzájárulnak környezetünk védelméhez, hiszen velük növelni tudjuk a városokon belüli zöld felületeket. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy ezzel a megoldással súlyos összegeket takaríthatunk meg télen és nyáron egyaránt. Nyáron a talaj hőtároló képessége és a növényzet árnyékolása csökkenti az épület belső terét érő meleget, télen pedig, a növények egy különleges, szélmentes mikroklímát hoznak létre a tetőn, amely enyhíti a kívülről érkező hideg levegőt.

Ha nem akarjuk gondozni:

Ha sok törődést nem igénylő zöldtetőre vágyunk, akkor az extenzívet válasszuk. Ezek a tetők a helyi ökológiai adottságok szerint vannak kiépítve. Felépítésük miatt alacsony a nedvességtartalmuk, tehát szárazságot jól tűrő növényeket kell rá telepíteni. Ez a tetőtípus emberi tartózkodásra nem alkalmas.

Mini kert a fellegekben:

Ha emberi tartózkodásra alkalmas teret szeretnénk kialakítani, akkor intenzív zöldtetőnk lesz. Ez azt jelenti, hogy a tető épp olyan funkciót láthat el, mint egy kert: növényeket termeszthetünk rajta, vagy pihenő zugot alakíthatunk ki kerti tóval. Szinte minden dísz-, évelő- vagy kisebb fás szárú növény telepíthető rá.

Paroc BLT9 granulált (fújható) kőzetgyapot hő-, hangszigetelés

Alkalmazható nehezen hozzáférhető helyek hézagmentes szigetelésére. 

Felhasználható magastetős házak nyitott padlástereinek, tetőtéri födémek, szellőztetett lapostetők, résfalak, pince fölötti fa födémek, valamint nem teherbíró felületek befújással történő szigetelésére. Bedolgozható a tetőszerkezeten, vagy a tetőtér normál bejáratán keresztül. Egyaránt alkalmas új épületek szigetelésére valamint olyan régebbi magastetős otthonok felújítására is, amelyeknél a szarufák köze vagy a padlásfödém nincs szigetelve . 

paroc1.png

Prémium minőségének köszönhetően a szigetelési munkálatokat nagymértékben megkönnyíti. Anyaga kizárólag természetes alapanyagokat tartalmaz, nem éghető (A1-es tűzvédelmi besorolás) és remek páraáteresztő tulajdonsággal bír (MU, µ 1). Az ajánlott alkalmazási eszközökkel, kellékekkel és tartozékokkal egy átlagos családi otthon tetőterét profi szakemberek a lakók minimális zavarása mellett nem több, mint

2-3 óra alatt leszigetelik.

A termék 15 kg-os zsákokban, 900 kg/raklap-os kiszerelésben kapható.

A Paroc által ajánlott anyagszükségletek:

paroc2.png
Felhasználási hely
Anyagszükséglet
Hővezetési tényező

RÉSZLETEKÉRT ÉS AJÁNLATÉRT KERESSE ÜZLETÜNKET!

logo_1.jpg